Ediz Hun ve Selma Güneri “Muhteşem İkili”yle yıllar sonra bir araya geliyor

Tiyatro Ak’la Kara yeni sezona yepyeni bir oyunla perde açıyor. Bu kapsamda Yeşilcam’ın sevilen yıldızlarından Ediz Hun ve Selma Güneri yıllar sonra ilk kez tiyatro sahnesinde bir araya geliyor. Sinema dünyasında beraber birçok filmde yer alan sanatçılar bu sefer “Muhteşem İkili” adlı romantik komedi oyunuyla tiyatroseverlerle buluşuyor.

Oyunu yöneten Atilla Şendil, yönetmen yardımcıları; Ozan Dağara- Pelin Turancı, dekor; Şirin Dağtekin, Işık Yüksel Aymaz, oyuncular Ediz Hun, Selma Güneri, Savaş Özdural, Ilgın Angın ve Fatih Özacun bulunuyor.

Oyunun konusu

İkili ilişkileri anlatan oyunun konusu şöyle: Yılların değiştiremediği tek şey belki de Aşk’tır!… Engin ve Meltem bir zamanların en ünlü Yeşilçam, kabare ve televizyon oyuncularındandır. Sahne birliktelikleri evlilikle sonuçlanmış fakat bir süre sonra hem oyuncu hem evlilik ilişkileri bitmiştir. Aradan geçen 10 yılın ardından birbirlerinin isimlerine bile tahammül edemeyecek noktaya gelmişlerdir. İkisiyle ayrı ayrı görüşmeyi sürdüren Engin’in yeğeni Savaş’a çalıştığı televizyon kanalından eski meşhur oyuncuları bir araya getirmekle ilgili bir program verildiğinde süreç başlar. Acaba Savaş birbirine dayanamayan bu ikiliyi bir araya getirmeyi başarabilecek mi?

Kaynak URL