MHP'li ismin ağabeyi ve yengesi ölü bulundu! Ölüm nedenleri araştırılıyor

MHP'li ismin ağabeyi ve yengesi ölü bulundu! Ölüm nedenleri araştırılıyor

MHP Kahramanmaraş 24’üncü dönem Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nun ağabeyi Metin Dedeoğlu (69) ile yengesi Naciye Dedeoğlu (72) evlerinde ölü bulundu.

b7e97d0d36f8484750ae8c6d1c412c99

KIZLARI CANSIZ BEDENLERİNİ BULDU

Doğukent Mahallesi 9’uncu Sokakta oturan Metin ve Naciye Dedeoğlu’ndan haber alamayan yakınları, çiftin evlerine geldi. Anahtarla eve giren çiftin kızları, babası Metin ve annesi Naciye Dedeoğlu’nu yatakta hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Dedeoğlu çiftinin doğal gaz kaçağından ölmüş olabileceği ihtimali üzerine eve ARADAŞ ekipleri geldi. Ekipler yaptıkları incelemede evde doğal gaz kaçağının olmadığını tespit etti.

c67e40164492c1bfdaf94626af03f52f

OTOPSİ SONUÇLARI BEKLENİYOR

Cumhuriyet savcısı ve polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Metin ve Naciye Dedeoğlu’nun cenazeleri Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Çiftin ölüm nedeni burada yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacak.
Aynı zamanda MHP Kahramanmaraş 24’üncü dönem Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nun ağabeyi ve yengesi olan Metin Dedeoğlu ve eşi Naciye Dedeoğlu’nun ölüm haberini alan yakınları ve komşuları gözyaşlarına boğuldu. (DHA)

Kaynak URL