CANLI İZLE Trabzonspor Beşiktaş canlı izle! TS BJK maçı canlı izle Bein Sports 1 HD

Trabzonspor ile Beşiktaş, Süper Lig’in 31. haftasında karşı karşıya geliyor. Maç saat kaçta, hangi kanalda? Saat 20:30’da başlayan Trabzonspor Beşiktaş müsabakası Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanıyor. Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı yayın izle bilgileri haberimizde.

Süper Lig’de 31. haftada Trabzonspor evinde Beşiktaş’ı ağırlıyor. Zorlu maçın canlı yayın bilgileri haberimizin devamında.

Trabzonspor ile Beşiktaş Süper Lig’de karşılaşırken müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebiliyor. Maçı şifresiz izlemek için Digitürk Spor Paketi üyesi lomak gerekiyor. Canlı maç izlemek isteyenler Google’da Trabzonspor Beşiktaş maçı şifresiz izle araması yaparken Bein Sports 1 kanalını şifresiz izlemek için nasıl abone olunacağını da araştırıyor. Trabzonspor Beşiktaş maçı saat 20:30’dan itibaren canlı izleme linki üzerinden abone olunması koşuluyla izlenebiliyor.

CANLI İZLE Trabzonspor Beşiktaş canlı izle! TS BJK maçı canlı izle Bein Sports 1 HD - Resim : 1

Trabzonspor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilir?

Trabzonspor Beşiktaş arasında oynanan müsabaka saat 20:30’da başlarken Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı izle linki

İki ekip arasında oynanan maçı şifresiz canlı izleyebilmek için Digitürk’te ilgili spor paketi abonesi olmak gerekiyor.

Trabzonspor Beşiktaş maçını radyodan canlı dinle

Trabzonspor ile Beşiktaş, Süper Lig tarihinde 98’inci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 97 maçta alınan galibiyet sayılarında siyah-beyazlı ekibin 37-36 üstünlüğü bulunuyor (24B).

Beşiktaş ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Trabzonspor, Eylül 1983’ten bu yana ilk kez siyah-beyazlı ekibi üst üste üç kez mağlup etmek istiyor.

Bu sezon Trabzonspor’u konuk ettiği Süper Lig maçını 2-1 kaybeden Beşiktaş, 2011/12’den bu yana bordo-mavili ekibe hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup olmuyor.

Evinde oynadığı son 21 Süper Lig maçını kaybetmeyen ve 1996’dan (28 maç) bu yana en uzun serisini yaşayan Trabzonspor (15G 6B), son 12 iç saha karşılaşmasının 10’undan galip ayrıldı.

Bu sezon Süper Lig’de en fazla beraberlik alan iki takımdan biri olan Beşiktaş (10; Sivasspor ile eşit), en son 2013/14’ü daha yüksek bir sayıyla tamamladı (11B).

Beşiktaş’ın 2007/08’den bu yana Süper Lig’de Trabzonspor’a deplasmanda attığı son 20 golün 18’i karşılaşmaların ikinci yarılarında geldi.

Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarılarında en fazla gol atan takım olan Trabzonspor (32), sahasında açılış golünü kaydettiği karşılaşmalarda puan kaybetmeyen tek ekip konumunda (7G).

Süper Lig kariyerinde en fazla asist yaptığı takım olan Beşiktaş’a rakip olmaya hazırlanan Edin Visca (9), siyah-beyazlılara karşı ilk 11 çıktığı son 10 lig maçının sekizinde birer gol pası verdi.

 

Kaynak URL