Milyonlar yeni zammı ve vergi muafiyetini bekliyor! Gözler bu konuşmada


Cumhurbaşkanlığı Külliyesi saatler sonra kritik toplantıya ev sahipliği edecek. Devam eden toplu sözleşme görüşmelerinden Kuzey Kıbrıs’ta yaşanan gerginliğe dek Türkiye’nin iç ve dış gündemindeki öne çıkan başlıklar masaya yatırılacak.

İŞ DÜNYASININ ŞİKAYETLERİ GÜNDEMDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 15.00’te toplanacak olan Kabine’de Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in enflasyonla mücadelede izlenecek yol haritasının yanı sıra para sıkılaştırma politikası hakkında sunumlar yapması bekleniyor. İş dünyasından gelen krediye erişim şikayeti de ele alınması beklenen konular arasında

3123121

MEMURLAR ZAMMI BEKLERKEN…

Milyonlarca memur ve memur emeklisi 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerini yakından takip ediyor. Görüşmelere başkanlık eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan zam pazarlığı sürecinden gelinen son durumu toplantıda sunacak. Memurların yeterli bulmadığı teklif ve memurlar için atılabilecek yeni adımlar da değerlendirilecek.

321312

KIBRIS’TAKİ GERGİNLİK

Türk askerleri ile BM askerlerini Kuzey Kıbrıs’ta karşı karşıya getiren Pile-Yiğitler yolu gerginliği Kabine’nin dış politikadaki öncelikli konuları arasında yer alacak. Türkiye’nin uluslararası arena alabileceği inisiyatifler görüşülecek.

TAHIL KORİDORU, DEPREM BÖLGESİ, TERÖRLE MÜCADELE

Başlangıcından beri Türkiye’nin önemli bir arabulucu rolü üstlendiği Rusya-Ukrayna savaşı ve beraberinde tahıl koridorunun akıbeti de ele alınacak.

thumbs_b_c_27cac7135c45d3ab9e09927bce7e9edf

Kabine’de ayrıca deprem bölgesinde sürmekte olan konut inşaları, afetlerle mücadelede alınabilecek yeni önlemler ve terörle mücadele de masaya yatırılacak.

İlginizi Çekebilir


Merkez Bankası Kur Korumalı Mevduat’tan elini çekti! Her şey sil baştan: KKM karanının etkileri ne olacak? Mevduat, kredi faizleri, borsa… Tek tek açıkladılar

Merkez Bankası Kur Korumalı Mevduat’tan elini çekti! Her şey sil baştan: KKM karanının etkileri ne olacak? Mevduat, kredi faizleri, borsa… Tek tek açıkladılar

Mansur Yavaş yerine Levent Gök önerisi

Mansur Yavaş yerine Levent Gök önerisi

Yozgat'ta yolcu otobüsü şarampole uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yozgat’ta yolcu otobüsü şarampole uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kaynak URL