Sandık Kokusu 25. Bölüm İzle Full Show TV Sandık Kokusu yeni bölüm tek parça izle

Sandık Kokusu dizisinin yirmi beşinci bölümü 5 Haziran 2024 Çarşamba günü Show TV’de yayınlandı. Sandık Kokusu’nun 25. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Sandık Kokusu yeni bölüm izle.

HABER MERKEZİ

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümünün ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Show TV dizisi olan ‘Sandık Kokusu’nun dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Show TV Sandık Kokusu 25. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri…

SANDIK KOKUSU 24. BÖLÜM KONUSU

Hasan, Atilla’ya verdiği sözü tutup Mert’le buzları eritmeye çalışır.

Filiz, Serdar’ın üstten tavırlarına daha fazla dayanamayıp istifa eder. Hasan’ın teklifiyle kafenin idaresini alır.

Bir anda üç çocuk annesi olan Hande, yeni düzene ayak uydurmakta güçlük çeker. Tılsım kendini idare edebilse bile Deniz ve Selin’in bakımı onu çok zorlar.

Atilla’nın boşalan evine Lale’nin bir arkadaşı taşınır. Irmak yan eve taşınanın Kıvanç olduğunu görür.

Karsu, Hasan’ın yardımıyla çocukların yeni okulunda işe başlar. Tılsım utancından çok yanaşmasa da Deniz, bu duruma çok sevinir.

SANDIK KOKUSU DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi sevilen isimlerin başrolde yer aldığı dizi çarşamba günleri yayınlanacak. Kadroda ayrıca Kayhan Açıkgöz, Seda Türkmen, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak ve Levent Can yer alacak.

SANDIK KOKUSU YENİ BÖLÜM İZLE

Sandık Kokusu dizisinin Show TV’de 5 Haziran 2024 Çarşamba günü yayınlanan 25. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

SANDIK KOKUSU 25. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak URL