Galatasaray Kayserispor Bein Sports 1 canlı maç izle!

Galatasaray ile Kayserispor Süper Lig’in 25. haftasında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebiliyor. Galatasaray Kayserispor maçını canlı izleyebileceğiniz link haberimizde.

Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray evinde Kayserispor’u konuk ediyor.

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebiliyor.

Galatasaray Kayserispor maçını canlı izleyebileceğiniz link haberimizde.

İki takım arasında oynanan son maçı Kayserispor evinde 3-0 kazanmıştı.

İLK 11’LER

Galatasaray: Pena, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Babel, Kerem, Gomis.

Kayserispor (Muhtemel): Lung, Onur, Kolovetsios, Mert, Carole, İbrahim, Abdulkadir, Mane, Emrah, Bertolacci, Gavranovic

Galatasaray son maçında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Kayserispor ise Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup olmuştu.

Kayserispor ile oynadığı son Süper Lig maçını 3-0 kaybeden Galatasaray, en üst ligde rakibinden üst üste iki yenilgi almadı.

Kayserispor, Süper Lig tarihinde ilk kez bir sezonda Galatasaray ile oynadığı iki maçı da kazanmak için sahaya çıkıyor.

Kayserispor’un Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu üç takımdan biri (19; Beşiktaş ve Fenerbahçe ile eşit) ve en fazla gol yediği rakibi Galatasaray (72).

Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kaybeden Galatasaray, en üst ligdeki en uzun serisini tekrarlama tehlikesiyle karşı karşıya (Nisan-Ağustos 1992 arasında 4 maç). Sarı-kırmızılılar, lig tarihinde tek sezonda üst üste dört iç saha mağlubiyeti almadı.

Süper Lig’de oynadığı son sekiz maçın sadece birini kaybeden Kayserispor (4G 3B), tek mağlubiyetini son dış saha karşılaşmasında Kasımpaşa’dan aldı (1-3).

İstanbul takımlarına rakip olduğu son sekiz Süper Lig maçının beşini kazanan Kayserispor (1B 2M), bu galibiyetlerin dördünde kalesini gole kapattı.

Süper Lig’in 2021/22 sezonunda açılış golünü attığı maçlarda en fazla puan kaybeden iki takım Kayserispor (20) ve Galatasaray (19). Kayseri ekibi şu ana kadar en fazla karşılaşmada ilk golü atan ekip konumundayken (16); Galatasaray ise 1-0’ı bulduğu maçlarda sahadan en fazla mağlup ayrılan takım durumunda (5).

Bu sezon Süper Lig’de en fazla gol atan Galatasaray oyuncusu konumundaki Kerem Aktürkoğlu (6), son üç golünü de ceza sahası dışından kaydetti. Opta’nın bu alanda detaylı analize başladığı 2010/11’den bu yana sarı-kırmızılı formayla üst üste 4+ golünü bu bölgeden kaydeden sadece iki isim bulunuyor: Wesley Sneijder ve Selçuk İnan.

Kayserispor forması giyen Emrah Başsan’ın Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Galatasaray (3).

Domenec Torrent, Jan Olde Riekerink’in ardından Galatasaray’ın başında görev yaptığı ilk dört Süper Lig maçında galibiyet alamayan ikinci çalıştırıcı oldu. Lig tarihinde hiçbir teknik direktör sarı-kırmızılı ekip ile çıktığı ilk beş karşılaşmayı galibiyetsiz geçmedi.

GALATASARAY KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE

Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan maçı canlı izleyebileceğiniz link.

 

Kaynak URL