'BOA Card yurt dışı pazara Azerbaycan ve Kuveyt'ten açılacak'

Architecht Genel Müdürü Ökkeş Emin Balçiçek, ödeme sistemleri alanında kart ve pos çözümü olarak konumlandırdıkları BOA Card’ın yurt dışı pazara Azerbaycan ve Kuveyt’ten açılacağını söyledi.

 

Architecht Genel Müdürü Ökkeş Emin Balçiçek, yeni ürünleri BOA Card’ı ödeme sistemleri alanında kart ve pos çözümü olarak konumlandırdıkları söyledi. Bloomberg HT televizyonunda Sefer Yüksel’in hazırlayıp sunduğu Finansal Teknoloji programına konuk olan Balçiçek, BOA Card’ı global arenada görmek istediklerini söyledi. Yurtdışında öncelikle odaklandıkları pazarların Körfez ülkeleri ve Türki Cumhuriyetler olduğunu kaydeden Balçiçek, “Özellikle Azerbaycan ve Kuveyt’te hem satış hem de partnerlik opsiyonlarını değerlendiriyoruz. Ürünün yol haritası özellikle yurt dışı pozisyonlama için gerekli olan farklı şema destekleri, yurtdışı para transferi ve e-ticaret çözümleriyle devam edecek. Aynı zamanda SaaS dönüşümü için de hızlı aksiyon almayı planlıyoruz” diye konuştu.

‘Ödeme sistemleri için eksiksiz bir ürün portföyü sunuyor’

BOA Card’ın kartlı ödeme sistemleri, üye işyeri ve POS ürünlerinin tek bir platform üzerinden uçtan uca yönetilmesini sağlayan bir altyapı çözümü olduğunu ifade eden Balçiçek, BOA Card ile banka kartı, kredi kartı, sanal kart ve benzeri tüm kartlı ödeme sistemleri için kartların basımından, dağıtımına ve işletilmesine kadar tüm aşamaların kolaylıkla yönetildiğini ve yeni kart ürünlerinin tasarlanabildiğini vurguladı. BOA Card ile üye işyeri ve POS işlemleri için üye işyerlerinin sisteme dahil edilmesi ile başlayan kapsamlı üye işyeri yönetimi ile birlikte fiziki/sanal POS’lar ve terminal işlemlerinin kolaylıkla gerçekleştirilebildiğini kaydeden Balçiçek, “Böylelikle ödeme sistemleriniz için eksiksiz bir ürün portföyü sunulmaktadır” dedi. Balçiçek, Architecht olarak sahip oldukları ana bankacılık tecrübesiyle, yüksek teknoloji bir ödeme çözümü olan BOA Card’ı piyasadaki en yeni ve en güncel kart paketi ürünü olarak rafa koyduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak URL