AK Parti Sözcüsü Çelik: Deprem bölgesindeki çalışmalar ana gündem maddesiydi – Son Dakika Türkiye Haberleri

Son dakika haberi! 

AK Parti Genel Merkezi’ndeki MKYK toplantısı yapıldı.

Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulunuyor.

Çelik’in açıklamaları şöyle:

Seçim sonuçları değerlendirildi.

Yerel seçimlere dönük hazırlıklar başladı. Siyaset kesintisiz yapılan bir iştir. Vatandaşa hizmete ara verilemez. Yerel seçimlere giderken kendimizi daha iyi anlatmak, yerel seçim sürecine kadar öngördüğümüz temasları yerine getirmek için kuvvetli şekilde temasları sürdüreceğiz. Oyumuzun arttığı azaldığı, güçlü olduğumuz, olamadığımız yerler bağlamında vatandaşımızın bizden beklentilerini tespit etmeye çalışarak değerlendirmeleri yapıyoruz.

Her basın toplantısında bir insanlık çağrısı olarak Diyarbakır Annelerine değiniyoruz. 1386 gün oldu. Demokrasinin korunması açısından terörle mücadelenin çok güçlü bir şekilde süreceğidir. 

DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALAR

Her toplantımızın ilk maddesi deprem bölgesinden vatandaşlarımızdır. Depremle ilgili yaraların sarılması konusundadır. Depremzede vatandaşlarımıza dönük hakaretleri unutmadık. Bu hakaretleri yapanların kendi utançları olarak yazılmaktadır. Onlar ömür boyunca alınlarında bunu taşıyacaktır. 311 bin konutun tamamlanıp afetzedelere teslimi için çalışmalar devam etmektedir. Köy evleri meselesi önem verdiğimiz husus. 

Şu ana kadar 9 bin 105 yeni iş yeri yapıldı.

Kaynak URL