Ayn El Arab bölgesinde terör hedefleri vuruluyor

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak’ın kuzeyine hava harekatı başlattı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından “Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!” paylaşımı yapılmıştı.

İHA’ların belirlediği noktaları savaş uçakları defalarca sorti yaptı. Terörist inleri tam isabet atışlarla yerle bir edildi.

Bombardıman devam ediyor

PKK/YPG’nin 7 yıldır işgalinde olan Ayn El Arab bölgesinin doğusunda yeni bir nokta daha vuruldu. Vurulma anları TRT Haber canlı yayınında görüntülendi.

 

 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye ve Irak’ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava harekatının ilk görüntülerini paylaştı.

Terör hedefleri böyle vuruldu

(function () {
var currUrl = window.location.href;
var TRTads=” + currUrl + ‘&description_url=” + currUrl + “&correlator=1668928594’;
var playerid153009183565586 = window.hola_player({
player: ‘#id-1530091835-65586’,
auto_play: false,
controls: true,
width: “100%”,
aspectRatio: “16:9”,
html5: true,
poster: ‘
sources: [{
src: ‘
type: ‘application/x-mpegurl’
}],
/*ads: {
adTagUrl: TRTads,
disableCustomPlaybackForIOS10Plus: true
},*/
graph: true,
settings: true });
playerid153009183565586.vjs.ready(function(){
$(“#id-1530091835-65586″).next().find(‘video’).attr(‘title’,”Pençe-Kılıç’tan yeni görüntüler: Terör hedefleri böyle vuruldu”);
});
})();

Şehitlerin kanı yerde kalmadı

Milli Savunma Bakanlığı, 15 Kasım’da yaptığı paylaşımda, İstiklal Caddesi’ndeki saldırının karşılıksız kalmayacağını vurgulamış, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Kahraman Mehmetçiğin karşısına çıkmaya cesaret edemeyen, Zap’ta, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde iyice köşeye sıkışan, Mehmetçiğin nefesini her an ensesinde hisseden ve alçaklıkta sınır tanımadığını birçok kez tüm dünyaya gösteren, azılı bir terör örgütü olan PKK/YPG başta olmak üzere terör örgütlerinin insanlık düşmanı, halk düşmanı olduğunu görmemekte ısrar edenler var.

Terörün en acımasız yöntemini kullanarak İstanbul’da masum sivilleri hedef alan teröristler bu saldırının bedelini misliyle ödeyecekler! Bu ülkeden de bu coğrafyadan da yok olup gidecekler!”

Kaynak URL