Bahçeli’den provokasyon uyarısı – Son Dakika Türkiye Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşuyor.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

”53 yılını geride bıraktığımız siyasi mücadelemizin her etabı zorluklarla geçmiştir. Bu kutlu yolculuk ikna edilmişlerle değil inanmışlarla yürünmüş bundan sonra da böyle olacaktır. Aka karışmayıp tavaya bulaşmayanlarla balkondan seyredip suya sabuna dokunmayanlarla ne can beraber olunacak ne de ülkülerimizin peşinden gidilecektir. Bu yıl içindeki genel seçimler için vakit yaklaştıkça oyun uşakları birer birer deşifre olmaktadır.

”SEÇİME KADAR HER TÜRLÜ PROVOKASYONUN SAHNELENMESİ MUHTEMELDİR, BEKLENMELİDİR”

Seçime kadar her türlü provokasyonun sahnelenmesi muhtemeldir, beklenmelidir. İğrenç oyunu görüyoruz. beşinci kol faaliyetinin açıkça farkındayız. Türk milleti ile uğraşmanın, MHP ile Cumhur İttifakı’na kumandalı saldırı pozisyonuna geçmenin bedelini çok ağır ödeteceğiz.

6’LI MASAYA TEPKİ

Nevzuhur aday üzerinde uzlaşmak için istişare süreci başlatan zillet partileri iflas bayraklarını çekmişlerdir. Bugüne kadar ne görüştünüz peki? Toplanıp toplanıp dağılıyorlar, değirmen taşı gibi patırtı çıkarmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar. Tarafsız cumhurbaşkanı hedefine rağmen 6’lı masaya A’dan Z’ye bağlanmış cumhurbaşkanı konusunda fikir birliğindeler. Türkiye’yi birlikte yöneteceklermiş. Bu nasıl bir hezeyan, boş bir kafadır. Zillet ittifakı yerli ve milli değildir.”

Kaynak URL