Boşanma aşamasındaki eşini araca zorla bindirdi, darbetti, kaza yaptı, kaçtı

Boşanma aşamasındaki eşini araca zorla bindirdi, darbetti, kaza yaptı, kaçtı

Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Ü.Ç. isimli şahıs, boşanmak üzere olduğu eşi F.Ç.’yi Kocasinan ilçesine bağlı Uğurevler Mahallesi’nde zorla aracına bindirdi.

AW040291_05

Aracın içerisinde şiddet gören F.Ç., Melikgazi ilçesine bağlı Yıldırım Bezayıt Mahallesi Mustafa Şimşek Bulvarı üzerine geldiğinde, araçtan atlayarak kaçmaya çalıştı. Bu sırada F.Ç.’yi durdurmak isteyen Ü.Ç.’nin kullandığı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce park halindeki bir otomobile, ardından da sitenin bahçe duvarına çarptı.

AW040291_04

ÖNCE DÖVDÜ SONRA KAÇTI

Kazanın ardından araçtan inerek F.Ç.’yi yanındaki silahın kabzasıyla darp eden Ü.Ç. daha sonra kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, başından yara alan talihsiz kadın da ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaparken, araçta çekici ile kaldırıldı. Polis ekipleri olayın ardından kaçan şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Kaynak URL