İşte AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları

31 Mart’a sayılı günler kaldı. Yerel seçimler için artık aday belirleme sürecinde de sona gelindi. AK Parti’de bu çerçeve de yarışacak isimleri belirledi. Bilindiği üzere Büyükşehir adayı Murat Kurum olmuştu. Bugün de 39 ilçenin adayları ilan edilecek. AK Parti iki ilçede ise MHP adayını destekleyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını yapmak üzere Haliç Kongre Merkezi’ne geldi. İstanbul İl Başkanı Nuri Kabaktepe ise aday olacak isimleri dün akşam tebrik telefonu açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şu şekilde;

Sevgili İstanbullular sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. AK Partimizi 31 Mart’ta temsil edecek adayları peyderpey milletimize takdim ediyoruz. 7 Ocak’ta Murat Kurum’un da aralarında olduğu 27 ilimizin adaylarını tanıtmıştık. Cumhur İttfakı’ndaki ortağımız MHP’nin adaylarını destekleyeceğimiz illeri de açıkladık.

Bugün İstanbul’da AK Partimizi ve Cumhur İttifakı’nı temsil edecek adaylarımızı açıklıyoruz.

Amacımız kimi yerlere bizzat giderek kimi yerlere ilçe başkanlarımızı göndererek aday tanıtım toplantılarımızı tamamlamaktır.

Biz seçim dönemlerini tempoyu daha da artmanın, muhabbet saflarını sıklaştırmanın vesilesi olarak görüyoruz. Hele söz konusu İstanbul olduğunda hem bizim için hem sizler için yaptığımız çalışmalar bir başka anlam taşıyor. Böyle bir şehri başka türlü kucaklamak mümkün değil.

Keşfet

Kaynak URL