O iki mesafe arası 30 dakikaya iniyor…

Ekrem İmamoğlu'na bu sözlerle yüklendi: 3 dönüm bostan, yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdi!

31 Mart yerel seçimleri için de mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe ile Kağıthane metro hattının açılışında açıklamalarda bulundu. ‘Millete tepeden bakanlar kaybetmeye mahkumdur. Bunu seçim gecesi de göreceğiz, İstanbul muradına erecek’ diyen Erdoğan, yeni metro hattı sonrası İstanbul Havalimanı ile Taksim’in 41 dakikaya ineceğini belirtti.

O İKİ MESAFE 30 DAKİKAYA İNİYOR!

‘Gayrettepe – Kağıthane metrosu İstanbullu kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak. Bu hattın günlük yolcu kapasitesi 600 bin kişidir. Gayrettepe, İstanbul Havalimanı arası 30 dakikaya iniyor. Taksim, İstanbul Havalimanı arası 41 dakikaya, Taksim Göktürk arası 26 dakikaya inecek.

ge_3c9uwmaaljgv_720

Birileri hafriyatla ne yaptılar? Kim olduğunu biliyorsunuz benim söylememe gerek yok. Bundan sonra da hayata geçirdiğimiz her projede milli teknolojilerin artırılmasına hız vereceğiz.

’31 MART AKŞAMI GÖRECEĞİZ’

Millete tepeden bakanlar kaybetmeye mahkumdur. 31 Mart akşamı bunu bir kez daha göreceğiz.

Siyasetin inişli çıkışlı yolculuğunda bugüne kadar çok haksızlık ve hukuksuzlukla karşılaştık ama yılmadık yılgınlığa kapılmadık.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: İSTANBUL MURADINA ERECEK

İstanbul bugün mevcut durumundan çok daha kötüye gitmediyse bunun en büyük sebebi bizim elimizi taşın altına koymamızdandır. İstanbul muradına erecek. Siz de muradınıza ermek istiyorsanız muradınıza sahip çıkacaksınız.

AA-20240125-33525611-33525609-CUMHUR_ITTIFAKININ_ISTANBUL_BUYUKSEHIR_BELEDIYE_IBB_BASKAN_ADAYI_MURAT_KURUM

Bunlar altılı masada beraber değiller miydi? Gerekirse 16’lı masa kurarız demediler mi? Ne oldu bunlara? İçtikleri çayın dumanı kalkmadan birbirlerini ihanetle suçluyorlar. Bunun adı siyasi basiretsizliktir.’

EKREM İMAMOĞLU’NA YÜKLENDİ! ‘YAN GEL YAT OSMAN’

Seçim vakti geldi muhalefette panik havası başladı. İstanbul’u yönetenlerin 3 dönüm bostan, yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor!”

Keşfet

Kaynak URL