Ömer’de Nevzat’tan şaşırtan hamle! “Gamze, Şule konusunda haklı çıktı”

Pazartesi akşamları Star TV’de izleyici karşısına çıkan “Ömer” dizisinin 33. bölümüne, Nevzat’ın Gamze’yi kardeşi Şule konusunda uyarması damga vurdu. İşte Ömer’de yaşananlar…

Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay’ın paylaştığı Ömer, 27 Kasım ‘da 33. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide; Gamze ve Ömer’in Nevzat ve Şule ile yaşadıkları dikkat çekti.
Ömer son bölümde; Gamze ile Nevzat’ı karşısında gören Ömer, şoke olup “Söz verdiğin yere neden gelmedin Gamze? Önce onu söyle” dedi.Ardından Nevzat’ın “Suçlu benim” demesine tepki gösteren Ömer, “Eşimi mesai saatleri dışında meşgul ettiğiniz için olması gereken yere gelemiyor. Bu konuda suçlusunuz, bunun tesadüf olduğunu da düşünmüyorum” dedi.
İyice sinirlenen Nevzat, Ömer’in eşinin mevkisini kıskandığını ve bu nedenle böyle davrandığını söyledi. Ardından Gamze’yi de sert bir şekilde uyardı.Şule, Ömer’den yaşananlar için özür dilerken, Gamze eşiyle yalnız kalmak istedi. Kardeşine de kızan Nevzat, Ömer’in numarasını telefonundan sildi. Bunun üzerine Şule, ağabeyine “Sen bu kadına fena takmışsın, aşıksın” dedi.
Ömer, Gamze’ye “Bana yalan söyledin. O adamın niyetini görüyorsun. Bizim sana ihtiyacımız varken, o adamla yemeğe gitmezdin” derken; Gamze de “O adam benim umrumda değil. Benim umrumda olan sensin. Ben sana ilgisi olan kızla iş yapacak olmana bile ses çıkarmadım” dedi.Ardından Tahir’in her şeyi mahvettiğini anlatan Ömer, “Bana bir söz vermiştin, ‘Sen ve ailem her şeyden önce gelecek’ demiştin. Ama olmuyormuş bak” dedi.
Bu sırada Tahir’in gözünü korkutmaları gerektiğini belirten Özgür, Nisa, Şükran ve Nuran’a emeklerine sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. Özgür Şef, “Siz vazgeçmeyin. Gerekirse sık sık gelip, kolaçan ederim ben burayı” dedi.Şükran ve Nuran gittikten sonra Nisa ile konuşan Özgür, “Daha zor şeyler yaşadın, üzülme artık. Biz kara gün dostuyuz. Benden utanma” ifadelerini kullandı.
Eve döndüklerinde Tahir’in restoran ile ilgili sözlerine sinirlenen Reşat Hoca, “Bu kızların sen varken düşmana ihtiyacı yok” dedi.
Eşine kızgınlığı geçmeyen Ömer’in ayrı yatma isteğine üzülen Gamze, onun gönlünü aldı. Ardından birbirlerinden özür dileyen ikili, sarılıp uyudu.Ertesi sabah Şule’nin telefonu sonrası iş teklifiyle ilgili kararsız kaldığını Gamze ile paylaşan Ömer, eşinin bir ev tutup düzen kurma fikrini dinledi. Ömer, Gamze’nin “Babanı nikahta yalnız bırakmasak mı? Sonra çok pişman olursun” sözlerini ise tersledi.
Nevzat’ın şubeye geleceğini duyan Gamze, müsait olmadığını söyleyerek lokantaya gitti. Aynı anlarda Ömer de Şule’nin teklini kabul etti.
Çiçek Hanım ile nikah masasına oturan Reşat ise yanında kimseyi istemedi. Ömer de kimseye görünmeden babasını uzaktan izledi.Sonrasında Şule ile buluşan Ömer, onunla malzeme alışverişi yapıp akşam atölyeye geleceğini belirtti.
Gamze’nin şubeden çıkıp gitmesine sinirlenen Nevzat ise onu aradı. Nevzat’ın kendisini sorumsuzlukla suçlamasına sessiz kalmayan Gamze, “Yönetici olabilirsiniz ancak özel hayatımla ilgili çok yorum yapıyorsunuz. Eşime olan tavrınız da hiç doğru değil” dedi.Nevzat ise Gamze’ye gidip haklı olduğunu ve sıkışmış hissetmemesi gerektiğini söyledi. Gamze de ona işten ayrılmayı düşündüğünü bildirdi. İkili konuşurken Ömer geldi. Nevzat da “Sizin haberiniz yok mu Ömer Bey? Sizin yüzünüzden eşiniz kariyerinden vazgeçiyor” dedi.Ömer’in de kendisine müdahale etmesine bozulan Gamze, tepki gösterip kararını verdiğini belirtti.
Herkesten gizli boşanmak üzere adliyeye giden Şükran ve Tahir’in duruşması ileri bir tarihe ertelendi.
O sırada Eda düştüğü tuzakta Atilla’ya iyice güvenmeye başlarken; Nisa, Gamze ve Nuran dükkana “Şükran’ın Sofrası” adını vererek Şükran’a sürpriz yaptı.
Hakan’ı Vicdan’ı evinde gören Tahir, öfkeden deliye dönerken Vicdan’a edebiyle yaşaması gerektiğini söyledi. Vicdan da “Edebimle yaşamamı istiyorsan yapmadığını yaparsın, evlenirsin benimle başımda durursun” dedi.
Kızının istifa edeceğini duyan Fatma Hanım gelip Reşat’a konuyla ilgili tepki gösterirken; Gamze de Şule ile atölye organize eden Ömer’i yalnız bırakmadı.
İkili bütün akşam keyifli vakit geçirirken; Şule, Ömer’e atölyede birlikte çalışmayı teklif etti. Ömer, onun teklifini kabul etmezken; Nevzat da sergiye geldi. Şule’nin evinin Ömer’in resimleriyle dolu olduğunu ifade eden Nevzat, “Gamze senden kardeşimin Ömer’den uzak durması için yardım istiyorum” dedi.Nevzat’ın elindeki resmi görüp şaşıran Gamze, Ömer’in Şule ile birlikte çalışmayı kabul etmesiyle ne yapacağını bilemedi.
Ömer ile Gamze’nin birlikte hareket etmesi ve Nevzat’ın Şule için yaptığı hamleye sosyal medyadan yorum yağdı.”Nevzat çok şaşırttı beni””Ömer ile Gamze birlikte her şeyin üstesinden gelebilir””Şule sandığımızdan tehlikeli çıktı””Şule’nin takıntısının ortaya çıkmasına çok sevindim””Nevzat’tan beklenmeyen hamle””Gamze, Şule’nin hakkından gelir””Gamze’nin Ömer için yapamacağı şey yok””Ömer-Gamze aşkında yeni engel””Gamze, Şule konusunda haklı çıktı”

Kaynak URL