SON DAKİKA HABERİ: AK Parti Sözcüsü Çelik: Vatandaş ‘İyi ki Kılıçdaroğlu kazanmamış’ diyor – Son Dakika Türkiye Haberleri

Son dakika haberi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor.

Çelik’in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

Sayın Cumhurbaşkanımızın emanete sahip çıktığı görülmüştür.Yıkım siyaseti karşısında kararlı mücadele ettiği görülmüştür. 2023 seçimlerinde yaklaşık 28 milyon oy alarak tescil etmiştir. Milletimiz her zaman verdiği destekle hiçbir zaman onu yalnız bırakmamıştır.

SIFIR ATIK PROJESİ

Önemli gelişmelerden bir tanesi, sıfır atık konusundaki Türkiye’nin ortaya koyduğu inisiyatif. Sayın Emine Erdoğan’ın inisiyatifi ile Birleşmiş Milletler 30 Mart’ı sıfır atık günü ilan etti. Yüzyılın en sıcak aylarını geçirdiğimizi söylüyor bilim insanları. BM Genel Sekreteri, ‘dünya küresel ısınmadan küresel kaynamaya geçti’ ifadesini kullandı. Bu kapsamda Sayın Emine Erdoğan’ın ortaya koyduğu bu inisiyatifin küresel bir inisiyatif olarak hayata geçmesi büyük önem taşıyor.

SEÇİM SONUÇLARI TARTIŞMALARI

Muhalefetle ilgili tartışmalar var. Seçimlerin ilk turu devam ederken, bazı odaklar bize şu soruyu soruyorlardı. Seçim sonuçlarını kabul edecek misiniz? Ben de seçim sonuçlarını kabulü açısından bizim bir sorunumuz yok. CHP’nin bir sabıkası var diye. Geldiğimiz noktada hala seçim sonuçlarını sindirmek de zorlanan, kabullenemeyen bir tablo var. Vatandaş ‘iyi ki Kılıçdaroğlu kazanamamış’ diyor. Ortaya çıkan tablo vahimdir.

DİYARBAKIR ANNELERİNİN EVLAT NÖBETİ

Bin 438 gündür bu anneler nöbet tutuyorlar. İnsan hakları örgütlerinin bu anneleri ziyaret etmeleri gerekirdi. Halen bu derece duyarsızlık, çifte standardı göstermeye devam ediyor. Diyarbakır anneleri mücadeleyi sürdürüyorlar. İnşallah en kısa zamanda evlatlarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALAR

Kuşkusuz deprem her zaman gündemimizde. Cumhurbaşkanımızın deprem bölgesinin yaralarının sarılması için iradesi devam ediyor. Hayatın normale dönmesi için faaliyetler yürütülüyor.

ORMAN YANGINLARI

Yeşil vatanımızın korunması için tüm kurumlarımız güçlü bir mücadele veriyor. 

KUR’AN-I KERİM’E YÖNELİK SALDIRILAR

İfade özgürlüğü ile hiçbir ilgisi yoktur.

Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr’de…

Kaynak URL