SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi: Türkiye 100 Yılı hazırlığını tamamladıktan sonra emaneti sizlere bırakacağız – Son Dakika Türkiye Haberleri

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Eskişehir’de düzenlediği “Gençlik Aşkıyla” programında gençlerle buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Gençlerimizin önünü her alanda biz açtık. Allah’ın izniyle ve milletimizin desteğiyle ülkemizin Türkiye 100 Yılı hazırlığını tamamladıktan sonra emaneti sizlere bırakacağız. Her bir genç kardeşim potansiyel olarak yarının iş insanı, siyasetçisi, yöneticisi, sanatçısı milletvekili, belediye başkanı ve elbette Cumhurbaşkanı adayıdır.

Seçimlerde pek çok ilimizde ilçemizde gençlik teşkilatımızdan yetişme arkadaşlarımız aday olarak partimizi temsil ediyor. İşte cumartesi günü İzmir’deydik. Hamza Dağ kardeşimiz gençlik kollarından yetişme ve bizim şu anda İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız.

Adana, Kahramanmaraş Büyükşehir adaylarımız aynı şekilde gençlik teşkilatımızdan yetişme, Karabük il ve çok sayıda ilçe adayımız yine gençlik kollarımızdan geliyor.

Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr’de…

Kaynak URL