Meta Verified, Avustralya ve Yeni Zelanda'da başladı

Meta, onaylı abonelik planı Meta Verified’ı Avustralya ve Yeni Zelanda’daki kullanıcılara başlattı. Meta Verified, bireysel ve profesyonel hesaplar için web’de aylık 11,99 dolar ve iOS, Android’de aylık 14,99 dolar ücretiyle kullanıcılara sunuluyor. Meta onaylı plan için kullanıcıların 18 yaşından büyük olması, yakın zamanda gönderi yayınlamış ve resmi kimlikle eşleşen bir profil fotoğrafına sahip olması gerekiyor.

HANDE BERKTAN

Meta, Instagram ve Facebook kullanıcılarına ücretli “mavi tik” doğrulaması Meta Verified adlı onaylı abonelik hizmetini Avustralya ve Yeni Zelanda’da başlattı.

Abonelik, doğrulanmış bir etiket, gelişmiş erişim, daha iyi koruma, müşteri desteğine erişim ve Facebook ile Instagram’da özel çıkartmalar sunuyor.

Bir Meta onaylı plan satın almak için kullanıcıların 18 yaşından büyük olması, gönderi yayınlamak gibi yakın tarihli etkinlik geçmişine sahip olması ve resmi kimlikle eşleşen bir profil fotoğrafına sahip olması gerekir. Şu anda Meta, abonelerin abonelikten çıkıp tekrar başvurmadan profil adlarını, kullanıcı adlarını, doğum tarihlerini veya profil resimlerini değiştirmelerine izin vermiyor.

Meta Verified, bireysel ve profesyonel hesaplar için web’de aylık 11,99 dolar ve iOS veya Android’de aylık 14,99 dolar olan ücretli bir plan olarak sunuluyor.

Kullanıcıların Instagram ve Facebook için ayrı planlar satın almaları gerekir ve şu anda yalnızca Facebook için web planı satın alınabiliyor. Dolayısıyla, her iki platform için de Meta Onaylı satın almak istiyorsanız ayda 27 dolar ödemeniz gerekli.

Kaynak URL