Adı Sevgi 4. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Adı Sevgi yeni bölüm izle ! Adı Sevgi son bölüm izle

Adı Sevgi dizisinin 4. bölümü ATV ekranlarında 3 Nisan 2022 Pazar günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Adı Sevgi dizisinin ilk bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Adı Sevgi 4. Bölüm İzle.

ATV ekranlarında Adı Sevgi dizisinin 4. bölümü 3 Nisan günü yayınlandı. Adı Sevgi’nin yeni bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. 

ADI SEVGİ DİZİSİNİN KONUSU

‘Adı Sevgi’ dizisi genç bir öğretmenin, kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla; öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.

ADI SEVGİ 4. BÖLÜM KONUSU

Zeynep’i kaçıran Volkan beklemediği bir şekilde Emir’in eline geçmiştir. Elif, Zeynep’in güvenliğini sağladıktan sonra onun yaralarını sarmaya çalışırken, Emir ise Volkan’ın yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır. Ancak Zeynep’in kurtuluşu için attıkları adımlar sonrası ikili arasında çatışmalar yaşanır. Emir, Ekrem’e Zeynep ve ailesini özgürlüğüne kavuşturacak gizli bir teklifle gider. Her ne şartla olursa olsun oğluna kavuşmak isteyen Macide, gözünü ne kadar karartabileceğini bir kez daha gösterir. Elif ve Emir’in ona aşıladığı umuda tutunmaya çalışan Zeynep, Macide’nin ailesine saldırısıyla sarsılır.

Diğer yandan okulda olanların faturası Fidan’a kesilmiş, Fidan’ın Sarpça’dan uzakta başka bir okula gönderilmesine karar verilmiştir. Elif, Zeynep’in kurtuluşunu planlarken; Macide’nin bu kararına karşı gelmeleri için Şükran’ı ve Fidan’ı ikna etmeye çalışır.

ADI SEVGİ 3. BÖLÜM KONUSU

Elif’in tayini, Zeynep için büyük bir yıkım olur. Elif itiraz hakkını kullanarak Sarpça’da kalma mücadelesine devam ederken, öğrencileri de ondan habersiz hummalı bir çalışma içine girerler. Emir ise gizli desteğiyle, okulda Elif için büyük bir fırsat ayarlamayı başarır. Ancak karar Elif’in okula gelip kendisini savunmasına bağlıdır.

Zeynep, yaşadığı kayıp gecenin etkisiyle büyük bir karanlığa gömülmüştür. Elif onun yaşadıklarından habersiz ona umut olmaya çalışır. Gülendam ise Zeynep’in bu halinin gerçek nedenini bildiğinden vicdan azabı çekmektedir.

Herkesin Elif için seferber olması, Baykaraların bütün çabalarını boşa çıkartmak üzeredir. Ancak Ekrem ve Macide, Elif’in yoluna bir taş daha koymak için gözlerini karartırlar. Elif’in okula gidişi Baykaralar tarafından engellenirken, Emir yine Elif’i yalnız bırakmaz. Emir ve Ekrem karşı karşıya geldiğinde, Ekrem bir seçim yapmak zorunda kalır. Ekrem’in seçimi Volkan’ı çileden çıkarır.

Adı Sevgi 4. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Adı Sevgi yeni bölüm izle ! Adı Sevgi son bölüm izle - Resim : 1

Karakterler (Oyuncular): 

Emir Baykara (Yunus Emre Yıldırımer)
Elif Türkkan (Gizem Güneş)
Ekrem Baykara (Fatih Al)
Zeynep Aydan (Asya Kasap)
Volkan Baykara (Mert Doğan)
Macide Baykara (Nihan Büyükağaç)
Özlem Taşçı (Hande Kaptan)
Şükran Özer (Mehtap Bayri)
İlker Sami Kılıç

Oktay Korunan
Serpil Gül
Cenk Hakan Köksal
Ozan Güçlü
Berfu Öngören
Gülendam (Asena Keskinci)
(Esat Polat Güler)
(Kürşat Demir)
(Ece Koroğlu)
(Lara Domaç)
(Sıla Korkmaz)
(Arzu Güler)
(Bora Kırkım)

atv’de 3 Nisan günü yayınlanan Adı Sevgi dizisinin 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link:

ADI SEVGİ 4. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak URL