Aziz 18. bölüm tek parça full izle ! Show TV Aziz yeni bölüm izle ! Aziz son bölüm izle

Aziz dizisinin 18. bölümü Show TV’de 18 Mart günü yayınlandı. Dizi severlerin merakla beklemiş olduğu dizinin yeni bölümü internete yüklendi. Aziz dizisinin 17. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Aziz son bölüm tek parça full izle.

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlenmiş olduğu, cuma akşamları da büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz’in yeni bölümü yayınlandı. 

AZİZ 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gün geçtikçe dengesi bozulan Adem, Dilruba’nın hayatını alt üst etmektedir. Bu sırada, Aziz’in Dilruba’nın Adem’le kendisi için evlendiğini öğrenmesi, Dilruba’nın eski defterleri açmasına neden olur.

Pierre ile arasını düzelttiğini zanneden Galip, Aziz’in Pierre’i alt etmesi üzerine iyice çıkmaza girer. Yenilgiyi kabullenemeyen Pierre’in bir sonraki hamlesi ise büyük bir felakete sebep olacaktır.

Aziz 18. bölüm tek parça full izle ! Show TV Aziz yeni bölüm izle ! Aziz son bölüm izle - Resim : 1

AZİZ 17. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Bu sancılı yolculuk esnasında ise, Efnan’ın büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalarak ölümle sınandığını öğrenir. Sevdiği kadını bu amansız çıkmazdan kurtarmak isteyen Aziz, bir an bile düşünmeden kendi canını ortaya koyar. Ancak bu sefer Pierre, Aziz’in canından daha önemli bir hedefin peşindedir. Bu olayda kimi çıkarlarını kimiyse sevdiğini kollamak üzere hareket ederken, Efnan’ın akıbeti tüm sırrını korumaya devam edecektir.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirmiş olduğu, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün bulunduğu, senaryosunu da Eda Tezcan’ın kaleme aldığı Aziz dizisinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya bulunuyor. Bu güçlü kadroya ek olarak Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel gibi birbirinden değerli isimler de beraberinde oynuyor.

Aziz dizisinin Show TV’de 18 Mart günü yayınlanan 18. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

AZİZ 18. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak URL