Teşkilat 41. Bölüm Tek Parça Full İzle ! TRT 1 Teşkilat yeni bölüm izle! Teşkilat son bölüm izle

TRT’nin yeni dizisi Teşkilat’ın 41. bölümü 3 Nisan 2022 Pazar günü yayınlandı. Teşkilat dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Youtube ve TRTizle’de Teşkilat dizisi son bölüm tek parça full izle.

Teşkilat dizisinin 41. bölümü 3 Nisan Pazar günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Teşkilat dizisinin son bölümünde; Elçi karakteri dikkat çekmişti. Peki ama Teşkilat’ın son bölüm full izle bilgileri neler? İşte Teşkilat yeni bölüm izle bilgileri…

Teşkilat 41. bölüm konusu

Mete Başkan’a düzenlenen suikastte parmağı olan Yıldırım dışındaki herkes cezasını bulmuştur. Yıldırım ise ortada yoktur. Onu saklandığı delikten çıkarmanın tek yolu bağlantılı olduğu kişileri avlamaktan geçmektedir. Ekip, Yıldırım’ın finansçısı ve sağ kolu olarak bilinen adamını ele geçirmek için harekete geçer. Alınan istihbarat sonucu bir ipucu yakalayan ekibimiz büyük bir operasyon hazırlığına girer. Yüksek güvenlik önlemleri ile korunan, girmenin neredeyse imkansız olduğu yeni bir hedefleri vardır. Bu hedeften çıkan sonuç Serdar’ı geçmişin derin sularına atar. Hayatıyla ilgili öğreneceği yeni gerçekler tüm bildiklerini alt üst edecektir. Serdar ve ekip için işler şimdi tamamen değişmiştir!

Teşkilat 41. Bölüm Tek Parça Full İzle ! TRT 1 Teşkilat yeni bölüm izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 1

Teşkilat 40. bölüm konusu

Ekip, Mete Başkan’ı hayatta tutabilmek için büyük bir cenderenin içinden çıkmak zorundadır. Ekibin vatan toprağına dönmesi için tüm birimler seferber olurken, ekip üyelerinin ise tek bir hedefi vardır: İntikam! Büyük operasyon başlar ancak operasyonun her aşamasında ekip üyeleri kendi duyguları ile yüzleşmek durumunda kalır. Mete Başkan’a verdikleri şeref sözünü tutabilmek için verdikleri mücadele ekip üyeleri hayatlarını ortaya koymaktan çekinmeyecektir.

Teşkilat dizisinin 3 Nisan Pazar günü yayınlanan 40. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

Teşkilat 41. Bölüm Tek Parça Full İzle Linki

ÖNEMLİ NOT: TRT’nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID’nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak olarak seyredilebilmektedir.

‘TEŞKİLAT’ – KÜNYE

Yönetmen : Yağız Alp Akaydın

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Yapım: TIMS&B Productions

Senaryo : Teşkilat Yazı Grubu

Müzik : Atakan Ilgazdağ

Uygulayıcı Yapımcı: Fatmanur Sevinç

Görüntü Yönetmeni: Aras Demiray

Genel Sanat Yönetmeni : Nilüfer Çamur

Oyuncular :

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl

Kaynak URL