Yargı 26. Bölüm Full İzle! Kanal D Yargı son bölüm izle! Yargı yeni bölüm tek parça izle

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın 26. bölümü 27 Mart 2022 pazar günü yayınlandı. Yargı dizisinin yeni bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. Yargı 26. Bölüm Full izle. Yargı’nın son bölümüyle ilgili detaylar haberimizde.

Yargı dizisinin 26. bölümü Kanal D ekranlarında 27 Mart pazar günü yayınlandı.

Yargı dizisinin konusu

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

Yargı 26. Bölümde ne oldu?

Zafer’in kaybı Ceylin’i yıkmıştır. Bu konuda en büyük destekçisi Ilgaz olur. Ancak diğer cephede işler daha karışıktır. Metin, Ilgaz ve Ceylin’in düşman olmaması için Zafer ile ilgili gerçeğin ortaya çıkmasını engelleyecektir. Ancak Metin bunu yapmak için uğraşırken zor bir durumun içinde kalır. 

Yargı 25. Bölümde ne oldu?

Yargı dizisi 25. Bölümde Ceylin, acı gerçekle yüzleşiyor! 20 Mart Pazar günü yayınlanan Yargı’nın 25. yeni bölümünde neler oldu? Yargı 25. bölümüyle HD kalitede Kanal D’de! Yargı’nın 25. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yargı heyecanla beklenen 25. Bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Yargı 25. Bölümde neler yaşandı? Yargı 25. Bölüm full izle! Yargı dizisi 25. Bölümde neler oldu? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi full bölümleriyle Kanal D’de!

Yargı’nın 20 Mart Pazar günü yayınlanan 25. Bölümde Ceylin, babası Zafer’in kıyafetlerinden öldüğünü anlıyor! 

Ilgaz, Engin’in Ceylin’e gönderdiği mesajı çözmüş ve ona söylemiştir. Babasının gemiden iniş tarihinin gelip çatmış olması, Ceylin’i kuşku götürmez bir şekilde bu mesajı inkar etmeye iter. Gerçeğin peşinde olan Ilgaz ise çoktan Zafer’le ilgili araştırmalara başlamıştır.

Şimdiye kadar biriktirdiği sırları çıkış bileti olarak elinde tutan Serdar için artık bazılarını koz olarak kullanma zamanı gelmiştir. Bu bilginin Yekta Tilmen cephesinde karşı tarafı vuracak olan bir silaha dönüşmesi ise an meselesidir.

Birlikte bakmak için görevlendirildikleri dosya, bakış açıları çok farklı olan Pars ve Derya’yı aynı yolda buluşturmayı başarabilecek midir?

Defalarca badireli yollar aşan Ilgaz ve Ceylin’i, yine çetin bir sınav beklemektedir. Bu durum ikisinin geleceği adına alınması gereken en keskin virajdır ve öngörülemeyecek zorluktaki günler onları beklemektedir.

Yargı 26. Bölüm Full İzle! Kanal D Yargı son bölüm izle! Yargı yeni bölüm tek parça izle - Resim : 1

YARGI DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

İdari Yapımcı: Suzan Güverte

Yönetmen: Ali Bilgin

1. Yönetmen: Beste Sultan Kasapoğulları

Senaryo: Sema Ergenekon

Müzik: Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu:

Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Metin), Uğur Polat (Yekta), Mehmet Yılmaz Ak (Pars), Ali Seçkiner Alıcı (Zafer), Arda Anarat (Çınar), Ece Yüksel (İnci), Zeyno Eracar (Gül), Uğur Arslan (Eren), Onur Durmaz (Engin), Başak Gümülcinelioğlu (Neva), Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin), Onur Özaydın (Osman), Özlem Çakar (Makbule), Zeynep Atılgan (Parla), Beren Nur Karadiş (Defne)

Yargı dizisinin Kanal D’de 27 Mart günü yayınlanan 26. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

Yargı 26. Bölüm Full İzle Linki

Kaynak URL