BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA CANLI İZLE! Beşiktaş Kasımpaşa maçı canlı izle! Bein Sports Beşiktaş Kasımpaşa maçı canlı izle

Beşiktaş Kasımpaşa maçı ile birlikte Süper Lig’de 34. hafta kapanmış olacak. Kasımpaşa’yı konuk ettiği son sekiz Süper Lig maçında yenilgi almayan Beşiktaş, son beş karşılaşmada puan kaybetmedi. Beşiktaş Kasımpaşa maçını canlı izleyebileceğiniz link haberimizde. Beşiktaş Kasımpaşa maçı canlı izle…

Beşiktaş Süper Lig‘de 34. haftanın kapanış mücadelesinde zorlu maçta Kasımpaşa’yı konuk edecek Valerien Ismael’in öğrencileri taraftarı önünde Kasımpaşa’yı mağlup ederek önemli bir galibiyete imza atmak istiyor. Kasımpaşa ise zorlu deplasmanda galibiyet arayacak. Sarı kart cezası nedeniyle GZT Giresunspor maçında forma giyemeyen Welinton Souza, yarınki karşılaşmada görev alabilecek.

BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Ersin, Welinton, Vida, Montero, Rosier, Rıdvan, Souza, Pjanic, Ghezzal, Kenan, Batshuayi

Kasımpaşa: Ertuğrul, Ouannes, Tarkan, Eren, Hadergjonaj, Donk, Hajradinovic, Tunay, Doğucan, Muleka, Fall

Beşiktaş Kasımpaşa maçı Bein Sports maçı canlı izle!

Ligde geçen hafta GZT Giresunspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan siyah-beyazlı takım; 13 galibiyet, 12 beraberlik ve 8 yenilgiyle 51 puan topladı.

Son haftaların formda takımı Kasımpaşa ise 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 yenilgiyle 44 puan elde etti.

BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Kasımpaşa maçı 25 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:30’da oynanacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Beşiktaş Kasımpaşa maçını canlı izlemek istiyorsanız aşağıda bulunan link üzerinden izleyebilirsiniz…

BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA MAÇI CANLI İZLE

6 oyuncu ceza sınırında

Kasımpaşa’da Florent Hadergjonaj, Ertuğrul Taşkıran, Mortadha Ben Ouanes, Umut Bozok, Doğucan Haspolat ve Rayane Aabid sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Beşiktaş maçında kart görmeleri durumunda ligde gelecek hafta oynanacak Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Kaynak URL