Everton Manchester United S Sport canlı maç izle

İngiltere Premier Lig’in 32. haftasında Everton evinde Manchester United’ı ağırlıyor. Müsabaka saat 14:30’da başladı ve mücadele S Sport’tan ve S Sport Plus’tan canlı olarak izlenebiliyor. Everton Manchester United maçını canlı izle.

Everton Manchester United maçını şifresiz izlemek isteyenlerin S Sport Plus abonesi olması ya da çeşitli platformların S Sport içeren paketlerine sahip olması gerekiyor.

İki takım arasında oynanan son 5 maçın 3’ünü United kazanırken 2 maç berabere tamamlandı. Son maçın skoru ise 1-1’di.

Everton son maçında Burnley’ye 3-2 mağlup olurken Manchester United ise Leicester ile 1-1 berabere kalmıştı.

Manchester United’ın favori gösterildiği maç öncesinde ev sahibi ekibin 25, deplasman ekibinin ise 51 puanı bulunuyor.

EVERTON MANCHESTER UNITED MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

Manchester United ile oynadığı son 13 Premier Lig maçının sadece birini kazanan Everton (6B 6M), tek galibiyetini Nisan 2019’da aldı (4-0).

Geçen sezon Everton’a konuk olduğu Premier Lig maçını 3-1 kazanan Manchester United, Eylül 2007’den bu yana rakibini dış sahada üst üste iki kez mağlup edemiyor.

Ralf Rangnick’in göreve geldiği 5 Aralık 2021’den bu yana Premier Lig’de Manchester United’dan (2) daha az maç kaydeden sadece iki takım var: Manchester City & Liverpool (1).

Manchester United orta sahası Bruno Fernandes, Everton’a karşı sahaya çıktığı dört Premier Lig maçında altı gole doğrudan katkı sağladı (4 gol & 2 asist).

Bu sezon Premier Lig’de attığı dört golün üçünü iç sahada kaydeden Richarlison, 2022 senesinde henüz seyircisi önünde rakip fileleri havalandıramadı.

Kaynak URL