Survivor kim kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor ödül oyunu heyecanı bu akşama damga vurdu. Ada şartlarının ve açlığın gittikçe ağırlaştığı survivor’da bu akşamki yemekli ödül oyunu için kıyasıya bir rekabet yaşandı. İşte 14 Nisan Survivor son bölümde yaşananlar ile ödül oyununun kazananı…

Survivor All Star’da kıyasıya bir mücadele bu akşam da devam etti ve izleyiciler de bunu seyretti… 14 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan haftanın ilk ödülü ise takımların belirlediği bir menü oldu. Kazanan takım, çorba, başlangıç, salata, ana yemek ve tatlıdan oluşan daha önce takımca belirledikleri menüyü elde etmiş olacak. İşte Survivor 2022 son bölümde yaşananlar ve Survivor kim kazandı? sorusunun yanıtı…

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor ödül oyununda bu akşam kıran kırana bir mücadele yaşandı. Oyunların ilk ayağı olan kadınlar turunu 3 kadın yarışmacısı kalan Ünlüler takımı kazandı.

Survivor kim kazandı?

Oyunun ikinci turunda erkekler ödülü kazanmak için ter döktü. Oyunun başında Ünlüler takımı skoru 7-1’e kadar getirse de Gönüllüler takımı güzel bir geri dönüş sağladı ve skoru 7-6’ya kadar getirdiler. Ancak Gönüllüler takımının motivasyonu yeterli olmadı ve Ünlüler takımı 8-6’lık skor ile erkekler turunda da galip geldiler.

14 Nisan 2022 Perşembe akşamı oynanan ödül oyununun galibi buna göre hem erkekler hem de kadınlar turunu kazanan Ünlüler takımı oldu.

Kaynak URL