Alanyaspor'da göreve Ersun Yanal getirildi

Turuncu-yeşilli kulüp, 1,5 yıllık sözleşme imzaladığı Ersun Yanal ve karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı İtalyan teknik direktör Francesco Farioli için Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde tören düzenledi.

Törende konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, yollarını ayırdıkları Farioli ve ekibine Alanyaspor’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Çavuşoğlu, “Farioli her zaman bizim gönlümüzde, kalbimizde olacak, her zaman burada bizim kardeşimiz gibidir. Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum. İnşallah ilk çalıştığı takımın maçına da gitme sözü verdik” diye konuştu.

Turuncu-yeşilli ekibin Farioli yönetiminde güzel dönemler geçirdiğini aktaran Çavuşoğlu, İtalyan teknik adamın çalışkanlığı ve vizyonuyla daha çok başarılar elde edeceğine inandığını kaydetti.

”iyi işler yapacağımıza inanıyoruz”

Diğer taraftan teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile anlaştıklarını dile getiren Çavuşoğlu, bugün itibarıyla Alanyaspor’u Ersun Yanal ve ekibinin çalıştıracağını belirtti.

İki teknik adamın törende bir arada yer almasıyla güzel bir atmosferin oluştuğunu vurgulayan Çavuşoğlu, “Örnek olacak bir atmosfer. Ersun hocama da hayırlı, uğurlu olsun. Hocam hoş geldin aramıza. İnşallah Alanyaspor’umuzda birlik ve beraberlik içerisinde iyi işler yapacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak URL