Galatasaray – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS – BJK derbi tarihi

Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak Galatasaray – Beşiktaş derbisi için geri sayım başladı. Peki Galatasaray – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS – BJK derbi tarihi…

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda futbol heyecanı, 29. hafta karşılaşmaları ile yeşil sahalarda devam edecek. Oldukça kötü bir sezon geçiren Galatasaray Avrupa’da Barcelona karşılaşmasından elde ettiği moral ile 29. hafta maçında Beşiktaş’ı ağırlayacak.

Ligde 35 puan ile 12. sırada yer alan Aslan, evinde kazanıp taraftarına da derbi zaferi hediye etme isteğinde. 9 maçtır kaybetmeyen ve 45 puanla da 7. sırada yer alan siyah beyazlı takım ise Avrupa potasında bulunmak için derbide kazanmanın çeşitli hesaplarını yapıyor.

İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle maçın ertelenip ertelenmeyeceği ise büyük bir merak konusu. Zorlu mücadele için nefesler tutulurken siyah beyazlı ve sarı kırmızılı takımlara gönülveren taraftarlar, Galatasaray – Beşiktaş derbisinin tarihi, saati ve yayınlanacağı kanalı merak ediyor.

Peki, Galatasaray – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS – BJK maçı ertelenecek mi? İşte, Galatasaray – Beşiktaş derbisinin tarihi ve merak edilenleri…

GALATASARAY – BEŞİKTAŞ DERBİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 14 Mart 2022 Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak olan zorlu karşılaşma, Nef Stadı’nda oynanacak.

GALATASARAY – BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEMİ KİM, HANGİ KANALDA?

Hakem Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği dev maç, BeIN Sports 1‘den canlı yayınlanacak.

GALATASARAY – BEŞİKTAŞ MAÇI ERTELENECEK Mİ?

Galatasaray kulübü, Barcelona maçının 0-0 bitmesinden sonra daha da önem kazanan rövanş maçı öncesi Beşiktaş derbisinin ertelenmesi için TFF ile görüşmelerde bulundu.

Başvuru üzerine TFF, ‘Beşiktaş’la anlaşırsanız ertelenebilir.’ cevabını verdi fakat siyah-beyazlı kulüp erteleme kararına pek de sıcak bakmıyor.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI KAR YÜZÜNDEN ERTELENİR Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden belirtilen tahminlere göre maç saatinde Nef Stadyumu’nda kar yağması beklenmiyor. Hava sıcaklığının 3 derece olacağı ifade edilirken şu an için bir erteleme ihtimali gözükmüyor.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ NE ZAMAN?

Galatasaray ‘ın gelecek hafta pazartesi günü Beşiktaş ‘la oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı. Biletler 125 TL ile 1.250 TL arasında fiyatlara satılıyor.

Maçın biletleri 10 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Passo’nun adresinden satışa sunuldu.

Kaynak URL