Gedson Fernandes'ten maç sonu Babel ve Marcao'ya tepki

Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray’a deplasmanda 4-2 mağlup olan Çaykur Rizespor’da karşılaşma boyunca 12 kez faule maruz kalan Gedson Fernandes, maç sonrasında eski takım arkadaşları Marcao ve Ryan Babel’e sosyal medyadan “Söyleyecek bir şeyiniz var mı?” diye seslendi, Babel’den cevap geldi.

Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor’u iki kez geriye düşmesine rağmen 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray tribünlerinden maç boyunca tepki gören Fernandes, maç boyunca 12 kez faule maruz kaldı. Opta’nın verilerine göre Gedson Fernandes, bu alanda istatistik tutulmaya başlandığı 2014/15 sezonundan bu yana bir Süper Lig maçında en fazla faule maruz kalan oyuncu oldu.

GEDSON FERNANDES’DEN RYAN BABEL VE MARCAO’YA SİTEM DOLU SORU

Gedson Fernandes maçın ardından bacak ve ayağının fotoğrafını sosyal medya hesabından, Marcao ve Ryan Babel’i de etiketleyerek paylaştı ve eski takım arkadaşlarına “Söyleyecek bir şeyiniz var mı?” sorusunu yöneltti.

BABEL: “TEK YOLU BU KARDEŞİM”

Ryan Babel, kısa süre sonra eski takım arkadaşının sorusuna verdiği yanıtta, “İyi oyuncuları durdurmanın tek yolu bu kardeşim.” ifadelerini kullandı.

Gedson Fernandes Babel Marcao Galatasaray Çaykur Rizespor

Kaynak URL