NBA All-Star maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Batı ve Doğu konferansı kadrosunda kim var?

Görsel şölen sunan Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star maçına saatler kala basketbolseverlerin heyecanı da artıyor.

NBA All-Star hangi gün, saat kaçta?

NBA All-Star 2024 maçı, ABD’nin Indianapolis kentindeki Gainbridge Fieldhouse’ta Doğu ve Batı Konferansı takımlarının karşı karşıya geleceği maç, pazartesi günü TSİ 04.00’de başlayacak.

NBA All-Star maçı hangi kanalda?

NBA All-Star maçı, S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Batı Konferansı ve Doğu Konferansı’nın kaptanları kim?

73. kez düzenlenecek organizasyonda, Batı Konferansı’nda Los Angeles Lakers’tan LeBron James ile Doğu Konferansı’nda Milwaukee Bucks’tan Giannis Antetokounmpo, takım kaptanı olarak sahaya çıkacak.

Böylece LeBron James, 20. kez all-star seçilerek bu alanda Kareem Abdul-Jabbar ile paylaştığı rekoru eline geçirdi.

Batı Konferansı ilk 5’inde kim var?

LeBron James’in kaptanlığını yapacağı Batı Konferansı ilk 5’inde Kevin Durant (Phoenix Suns), Nikola Jokic (Denver Nuggets), Luka Doncic (Dallas Mavericks), Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder) yer aldı.

Doğu Konferansı ilk 5’inde kim var? 

Giannis Antetokounmpo’nun kaptanlığını yapacağı Doğu Konferansı ilk 5’inde ise Jayson Tatum (Boston Celtics), Tyrese Haliburton (Indiana Pacers) ve Damian Lillard (Milwaukee Bucks) yer alıyor. Joel Embiid (Philadelphia 76ers) ise sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

İki sporcu sakatlık nedeniyle kadroda yok

Doğu Konferansı takımının ilk 5’ine seçilen Joel Embiid ile yedekler arasındaki Julius Randle, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. İki oyuncunun yerine Toronto Raptors’ın forveti Barnes ve Atlanta Hawks’ın oyun kurucusu Trae Young kadroya alındı.

Kaynak URL