SON DAKİKA: Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Icardi atışması – Son Dakika Spor Haberleri

TARTIŞMALARA YÖNETİCİLER DE KATILDI

GSTV’ye konuşan Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, verilmeyen penaltı ve yayıncı kuruluşun pozisyonu ekranlara farklı açılardan getirmediği gerekçesiyle TFF’ye başvuru yapacaklarını söyledi.

Yazgan açıklamasında şunları kaydetti:

“Pozisyon ceza sahası içerisinde. Bariz bir şekilde yumruk atılıyor. Kırmızı kart ve penaltı. 26 kamera var, çok zor bir açı gibi pozisyonu göstermedi arkadaşlar. Penaltı ve kırmızı kart olduğunu biz gördük. Hakem neden göremedi bilemiyorum. Bu konuda bizim muhatabımız yayıncı kuruluş değil TFF. TFF, yarından tezi yok bu işi sorgulasın. Ben bu işte kasıt olduğunu düşünüyorum. TFF’ye yayıncı kuruluşun araştırılması için yarın yazılı başvurumuzu yapacağız. Derbi süper keyifli değildi. Her sene orada 3 atacağız diye bir şey yok. İnşallah seneye yeneriz. 29 Aralık’ta benzer bir skor yakalarız.”

”BU İNSANLAR BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRÜYORLAR”

Okan Buruk’un açıklaması hakkında konuşan Yazgan, ”Bizi bir birbirimize düşürüyorlar. Okan Buruk’un sözlerine İsmail Kartal cevap vermek zorunda hissediyor kendini doğal olarak. Dilerim ki TFF bu işi sorgular, gerekli cezaları verir. Bu durumda kendi hakemleri tartışılıyor. İnsan utanır, bir dünya derbisi diyoruz. Bu işin takipçisi olacağız.” dedi.

SON DAKİKA: Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Icardi atışması - 4

GALATASARAY’DAN ICARDİ FOTOĞRAFLI TEPKİ

Genel sekreterin açıklaması sonrası Galatasaray Kulübü’nün sosyal medya hesabından bir açıklama geldi.

Icardi’nin bir gözünün morardığı fotoğrafa yer verilen paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle…”

SON DAKİKA: Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Icardi atışması - 5

FENERBAHÇE’DEN GALATASARAY’A ICARDİ YANITI

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray’ın Icardi’nin sakatlığı hakkındaki açıklamasına yanıt verdi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kale direğine çarpan oyuncu üzerinden mağduriyet yaratmaya çalışmak. Kamuoyunun takdirine.” ifadeleri yer aldı.

Kaynak URL