Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yuvarlak masa etrafında yer beğenmeyenlere milletim gereken yeri gösterecek – Son Dakika Türkiye Haberleri

Son dakika haberi! 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da AK Parti Ankara Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

AK Parti olarak Ankara bizim için daima özel ve kritik bir yer olmuştur.  İnşallah 2023’te bu şehrin sokakları gözleri umutla parıldayan başkentlilerin coşkulu sloganlarıyla çınlayacak. 

Öyle yuvarlak masa etrafında yer beğenmeyenlere milletim gereken yeri gösterecektir. 

Ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırma mücadelesini de yine milletimizle nihayete ulaştıracağız. Partimizi mensubu olduğu davanını şuurunda, üstlendiği sorumluluğun farkında, birikimi ve gayretiyle kendini buna adamış teşkilat mensuplarıyla beraber bugünlere getirdik. 

Önümüzdeki seçimlere de bugünkilere kadar gösterilenlerden çok daha büyük bir gayret ve çalışma bekliyorum. Bu süreçte ülkemizin elde edeceği kazanımlar veya uğrayacağı kayıplar sadece AK Parti’nin, AK Partililerin olmayacaktır. 

Ukrayna-Rusya arasındaki durumu görüyorsunuz değil mi? Bizler bunlardan ibret alarak yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’nin önünde iki yol vardır. Birincisi ülkemizin 20 yıldır büyük emekler, gayretler, fedakarlıklar sayesinde geldiği yeri, dünyanın en büyük 10 ekonomisi, siyasi, askeri olarak en iyilerin arasına girerek taçlandırmaktır.

Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr’de…

Kaynak URL