Bu kadarına da 'pes' dedirten olay: Duraktaki İETT otobüsünü çaldı!

Bu kadarına da 'pes' dedirten olay: Duraktaki İETT otobüsünü çaldı!

Esenler’de 8 Haziran Perşembe Günü, şoförünün durakta sıra beklerken park ettiği İETT otobüsü çalındı. Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan çalışmada şüphelinin otobüsü çaldığı ve dolaştığı anların güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği tespit edildi.

esenlerde-duraktaki-iettotobusunu-caldi_5970_dhaphoto2

Görüntülerinde çalınan otobüsün duraktan hızla ayrıldığı görüldü. Kamera görüntülerinden otobüsü takip eden ekipler, bir süre sonra otobüsü Bağcılar’da terk edilmiş olarak buldu.

esenlerde-duraktaki-iettotobusunu-caldi_5970_dhaphoto4

Polis, şüphelinin otobüsü park ettiği anları gösteren güvenlik kamera görüntülerine de ulaştı. Görüntülerde şüphelinin ara sokakta geri geri gelerek otobüsü park ettiği, bir süre içinde oyalandıktan sonra oradan ayrıldığı görüldü.

esenlerde-duraktaki-iettotobusunu-caldi_5970_dhaphoto3

KISA SÜREDE YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü, Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kimliği tespit ettikleri şüpheli M.K.’yı Bağcılar’da gözaltına aldı.

esenlerde-duraktaki-iettotobusunu-caldi_5970_dhaphoto7

Şüphelinin daha önceden 9 suç kaydı olduğu, ayrıca 1 aranmasının bulunduğu öğrenildi. Poliste sorgulanan şüphelinin belediye otobüsünü neden çaldığını söylemediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. (DHA)

Kaynak URL