Son dakika: İrem Ay kimdir? İrem Ay’ın eşi Berkay Saner kaç yaşında, instagram adresi nedir?

Son dakika: İrem Ay kimdir? İrem Ay'ın eşi Berkay Saner kaç yaşında, instagram adresi nedir?

İrem Ay’ın şiddet gördüğü yönündeki paylaşımlar sosyal medyada gündem olurken kullanıcılar sıkça paylaşımda bulundu. Peki ama İrem Ay kimdir, eşi kaç yaşında?

İrem Ay kimdir? 

Exatlon Challenge yarışmacısı Dilan Ay’ın kardeşi İrem Ay sosyal medyada yaptığı şiddet gördüğü yönündeki paylaşımlar sonrasında merak edildi. İrem Ay Berkay Saner ile evlenmiştir. Yaklaşık 23 bin takipçisi bulunan İrem Ay’ın instagram adresi iremmaayy olarak biliniyor. 

Berkay Saner kimdir? Bipolar bozukluğu nedir? İrem Ay olayı - Berkay Saner instagram adresi nedir?

Berkay Saner kimdir? Bipolar bozukluğu nedir? İrem Ay olayı – Berkay Saner instagram adresi nedir?

İrem Ay isimli sosyal medya fenomeninin yaşadığı şiddet görüntüleri Türkiye’de sosyal medyada gündem oldu. Eski eşi Berkay Saner’in kendisini kesici aletle yaraladıktan sonra gülümseyerek başında beklediğini ifade eden genç kadın, sosyal medya hesabından işkence görüntülerini yayınladı. Kısa zamanda #iremay etiketiyle Twitter’da gündem olan olaya tepki yaparken, Dilan Ay’ın kardeşi olan İrem Ay, fotoğraflarla birlikte “Senden de, annenden de, babandan da korkmuyorum. Yaşanan her gecenin, her örtbasın hikâyesini herkes bilecek” mesajlarını paylaştı.

Ayrıca bir ses kaydı paylaşan İrem Ay, ”Acı çekmek ne demekmiş asıl şimdi anlıyorum. Acı çekmek bayılana kadar dayak Yemek değildi. Ayaktaki cam kesiğine eczanede dikiş attırmak değildi. Asıl acı kalbi baştan aşağı sancılara boğan, insanı sırrını kimselere anlatamadan ölmeyi arzulatan bir şeydi.” cümlelerini belirtti. 

Sosyal medyada büyük infial yaratan görüntülerin ardından binlerce kullanıcı, İrem’e destek mesajları atarken Berkay S.’ye tepki gösterdi. Ayrıca İrem’in kız kardeşi Dilan Ay, “Annemi kurban ettim ama kardeşimi etmeyeceğim” paylaşımı yaparak adalet çağrısında bulundu.

Son dakika: Dilan Ay kimdir? Dilan Ay kaç yaşında, instagram adresi nedir?

Son dakika: Dilan Ay kimdir? Dilan Ay kaç yaşında, instagram adresi nedir?