Adı Sevgi 5. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Adı Sevgi yeni bölüm izle ! Adı Sevgi son bölüm izle

Adı Sevgi dizisinin 5. bölümü ATV ekranlarında 10 Nisan 2022 Pazar günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Adı Sevgi dizisinin son bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Adı Sevgi 5. Bölüm İzle.

ATV ekranlarında Adı Sevgi dizisinin 5. bölümü 10 Nisan günü yayınlandı. Adı Sevgi’nin yeni bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. 

ADI SEVGİ DİZİSİNİN KONUSU

‘Adı Sevgi’ dizisi genç bir öğretmenin, kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla; öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.

ADI SEVGİ 5. BÖLÜM KONUSU

Zeynep’in özgürlüğü, Emir’in Ekrem’e vereceği cevaba bağlıdır. Ekrem; Volkan ve Zeynep’i ayırmak için kolları sıvarken, Emir’in ağabeyiyle bir araya gelişi Elif’in ona karşı güvenini sarsar. Emir’in ise Elif ve Levent’in birlikte attığı adımlara karşı haklı bir şüphesi vardır. Ancak aralarındaki çatışmalara rağmen Zeynep için iş birliği yapmak zorunda kalırlar.

Macide’nin Zeynep üzerindeki baskısı iyice artarken, il çapında düzenlenecek bir yarışmaya gizlice katılması için de herkes seferber olur. Elif içi acısa da öğrencileriyle birlikte Zeynep’i ikna edecek zorlu bir yöntem bulur. Öte yandan Gülendam, bundan sonra aynı evde yaşadığı Esma’yı çileden çıkarır. Doğukan’ın gerçek duygularından habersiz olan Esma ise hırsını ondan çıkarır.

Emir’in baskısı, Ekrem ve Volkan arasında hem geçmişteki büyük sırrı ortaya döken hem de Baykaraların gelecekteki varlığını tehdit eden bir hesaplaşmaya neden olur. Baykaraların bütün engellerine rağmen Zeynep; Elif’in ve arkadaşlarının desteğiyle yarışmaya gizlice katılıp kazanabilirse tekrar büyük bir umut ışığı belirecektir…

ADI SEVGİ 4. BÖLÜM KONUSU

Zeynep’i kaçıran Volkan beklemediği bir şekilde Emir’in eline geçmiştir. Elif, Zeynep’in güvenliğini sağladıktan sonra onun yaralarını sarmaya çalışırken, Emir ise Volkan’ın yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır. Ancak Zeynep’in kurtuluşu için attıkları adımlar sonrası ikili arasında çatışmalar yaşanır. Emir, Ekrem’e Zeynep ve ailesini özgürlüğüne kavuşturacak gizli bir teklifle gider. Her ne şartla olursa olsun oğluna kavuşmak isteyen Macide, gözünü ne kadar karartabileceğini bir kez daha gösterir. Elif ve Emir’in ona aşıladığı umuda tutunmaya çalışan Zeynep, Macide’nin ailesine saldırısıyla sarsılır.

Diğer yandan okulda olanların faturası Fidan’a kesilmiş, Fidan’ın Sarpça’dan uzakta başka bir okula gönderilmesine karar verilmiştir. Elif, Zeynep’in kurtuluşunu planlarken; Macide’nin bu kararına karşı gelmeleri için Şükran’ı ve Fidan’ı ikna etmeye çalışır.

Adı Sevgi 5. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Adı Sevgi yeni bölüm izle ! Adı Sevgi son bölüm izle - Resim : 1

Karakterler (Oyuncular): 

Emir Baykara (Yunus Emre Yıldırımer)
Elif Türkkan (Gizem Güneş)
Ekrem Baykara (Fatih Al)
Zeynep Aydan (Asya Kasap)
Volkan Baykara (Mert Doğan)
Macide Baykara (Nihan Büyükağaç)
Özlem Taşçı (Hande Kaptan)
Şükran Özer (Mehtap Bayri)
İlker Sami Kılıç

Oktay Korunan
Serpil Gül
Cenk Hakan Köksal
Ozan Güçlü
Berfu Öngören
Gülendam (Asena Keskinci)
(Esat Polat Güler)
(Kürşat Demir)
(Ece Koroğlu)
(Lara Domaç)
(Sıla Korkmaz)
(Arzu Güler)
(Bora Kırkım)

atv’de 3 Nisan günü yayınlanan Adı Sevgi dizisinin 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link:

ADI SEVGİ 5. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak URL