FB GS canlı izle! FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI İZLE! Bein Sports canlı Fenerbahçe Galatasaray izle

Fenerbahçe Galatasaray derbisi için geri sayım devam ediyor! Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 32. Haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek ve sahada kıran kırana bir mücadele gerçekleşecek.

Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler nefeslerini tutarak derbinin saati yaklaşmışken maçı seyredebilecekleri link araştırmaya başladı. Çıktığı son 7 maçta elde ettiği 6 galibiyet ve 1 beraberlikle yükselişe geçen ve ikincilik için Konyaspor ile kıyasıya bir mücadele içerisinde olan Fenerbahçe, Fatih Karagümrük karşısında elde ettiği 3 puanla küme düşme hattından uzaklaşan Galatasaray ile kendi sahasında karşılaşacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi 10 Nisan Pazar günü oynanacak ve maç saat 20:30’da başlayacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Fenerbahçe Galatasaray maçı beIN SPORTS HD1’den canlı olarak yayınlanacak ve futbolseverler izleyebilecek. Fenerbahçe Galatasaray maçını aşağıdaki linke tıklayarak sıkıntısız ve donmadan izleyebilirsiniz…

Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izle

GALATASARAY, 4 MAÇTIR KADIKÖY’DE YENİLMİYOR

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Galatasaray, Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynadığı son 4 karşılaşmada rakibine mağlup olmadı. Sarı-kırmızılılar, son iki maçtan da 3 puanla ayrıldı.

Galatasaray, geçen sezon Ülker Stadyumu’nda oynanan derbiyi Mustafa Muhammed’in golü ile 1-0 kazanmıştı.

fenerbahçe galatasaray şifresiz izle

Kaynak URL