Mahkum 18. Bölüm Full İzle ! Fox Mahkum yeni bölüm izle ! Fox Mahkum son bölüm tek parça full izle

Fox TV’nin yeni dizisi Mahkum’un 18. bölümü 21 Nisan 2022 Perşembe günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Mahkum dizisinin 18. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Mahkum son bölüm izle.

Mahkum dizisinin merakla beklenen 18. bölümü Fox TV ekranlarında 21 Nisan Perşembe günü yayınlandı. Büyük ses getiren dizinin 18. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizin devamında. Peki. 17. bölümde neler olmuştu?

MAHKUM 17. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Fırat ve Barış, canları pahasına mücadele edip çocuklarının hayatını kurtarırlar. Verdiği savaş sonunda kızına kavuşan Fırat için yenin bir sayfa açılır. Barış Yesari davasını bitirmenin zamanı gelmiştir. Cemre ve arkadaşlarının yardımıyla harekete geçer. Kendince uyguladığı yöntemlerle Barış’ın işlediği cinayetler hakkında delil toplamaya başlar. Hiç beklemediği bir anda cinayet bıçağının da ortaya çıkmasıyla, Fırat zafere adım adım yaklaşmaktadır.

Fırat’a karşı Sinyor ile iş birliği yapan Barış, Fırat’ın cinayet davalarıyla ilgili somut adımlar atması sonucu köşeye sıkışır. Büge’nin de Zeynep cinayetini öğrenmesiyle iyiden iyiye sarsılır. Bir yanda özgürlüğü diğer yanda sevdiği kadın… Dört duvar arasına girmemeye kararlı olan Barış, tehlikeli sulara geri döner.

Yeraltında savaşmaya devam eden Fırat ve Barış, mutlak sona doğru yol almaya başlarlar…

MAHKUM 16. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Geçen bölümde aniden kaybolan Fırat ve Barış iki tarafı da soru işaretleri içerisinde bırakır. Fırat, kızının her seferinde ellerinin arasından kayıp gitmesi üzerine hırslanır. Barış ise Büge’ye sarılarak gücende hissetmesini sağlar.

Sinyor cephesinde ise hırs hakimdir. Sinyor, Barış ve Fırat’a karşı yeni bir oyun peşindedir.

Cemre ise ailesi hakkındaki gerçekleri öğrenmek için çırpınır. Bütün olanların sorumlusu yine Yesari ailesi olacaktır.

MAHKUM 15. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Büyük düellonun ortasındayken ortadan kaybolan Fırat ve Barış, iki tarafın da büyük kaygılar içerisinde kalmasına sebep olur. Köşe bucak aranmalarına rağmen hiçbir yerde izlerine rastlanmaz. Sözünün çiğnenmesinin öfkesini yaşayan Sinyor, bu meseleyi kökünden bitirmeye kararlıdır. Fırat’ın kalemi çoktan kırılmıştır.

MAHKUM DİZİSİNİN KONUSU

İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur… Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önde gelen ailelerinden olan Yesari’lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari’nin davasıdır… Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

Mahkum 18. Bölüm Full İzle

MAHKUM DİZİSİ OYUNCULARI

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Hayal Köseoğlu, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu dizinin senaryosunu Uğraş Güneş uyarladı.

Mahkum dizisinin 21 Nisan 2022 günü yayınlanan 18. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

MAHKUM 18. BÖLÜM LİNKİ FULL İZLE 

Kaynak URL