Yalnız Kurt 15. Bölüm Full İzle ! ATV Yalnız Kurt yeni bölüm izle ! Yalnız Kurt son bölüm tek parça izle

ATV’nin yeni dizisi Yalnız Kurt’un 15. bölümü 6 Mayıs 2022 Cuma günü yayınlandı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Yalnız Kurt dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Yalnız Kurt son bölüm izle.

Yalnız Kurt dizisinin merakla beklenen 15. bölümü 6 Mayıs günü ATV ekranlarında yayınlandı. Peki, Yalnız Kurt dizisinin önceki bölümlerinde ne oldu?

Yalnız Kurt dizisinin 14. bölümünde ne oldu?

Nizam, Şanver’in oğlunu kurtarıp planlarını altüst eden Viking’i ele geçirerek Işid’e teslim eder. Işid önemli bir Türk istihbaratçısını kameralar önünde infaz edip Fırat Kalkanı operasyonunun intikamını almayı ve propaganda yapmayı hedefler. Henüz yurda dönmemiş olan Sare’yi ise bölgeden kurtarabilecek tek bir kişi vardır. Operasyon sırasında yaralanan Sare, Viking olmadan yurda dönmeyi kabul etmez. İç karışıklıkları alevlendirmek için provokasyonlarına devam eden Bevar çocuklar üzerinden ortalığı karıştırmak ister. Kuzey Irak operasyonunun gayri resmi olması sebebiyle gidenleri yurda geri getirebilmek için Ahmet doğrudan müdahalede bulunamaz fakat Altay gönüllü olarak sınırı geçmeye hazırdır. Mira ise bir süredir ulaşamadığı Altay’ı merak ederken, Doğan’ın kendisine ve Nizam’a özel hazırladığı sürpriz bir gösteri vardır.

Yalnız Kurt dizisinin 13. bölümünde ne oldu?

Bevar tarafından evine baskın yapılan Doğan bunun karşılığını Bevar’a misliyle vermek için harekete geçer. Sare ve timi ise Amerikan askerleriyle amansız bir çatışmaya gireler. Sayıca çok az olan Sare ve timinin bu çatışmadan kurtulabilmeleri zor görünmektedir. Türkmen Lider Şanver’in oğlunu kaçıran Nizam, Şanver’i köşeye sıkıştırır ve istediklerini yapması için şantaj yapar. Viking ise Şanver’den Türk devletine olan sadakatini sürdürmesini isteyip, oğlunu Nizam’ın elinden kurtaracağına dair söz verir.

Bevar, Kurdoğlu’nun Doğan’ın yanında ki sağlam duruşundan etkilenir ve onu kendi tarafına çekmek için ona iyi bir teklifi hazırlar.

Bevar ve Doğan arasında geçen hakimiyet savaşında dengeler değişir. Doğan hakimiyetin kendisinde olduğunu herkese göstermek için harekete geçer.

Yalnız Kurt dizisinin 12. bölümünde ne oldu?

Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun’un oturduğu, yapımını Sinegraf’ın, yapım süpervizörlüğünü Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze’nin kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Osman Sınav üstleniyor.

Doğan bombayı iftar çadırından almayı başarsa da bombadan kurtulmak için vakti kalmamıştır. Nazar’ı bulan Altay ise bombanın patlama sesini duyunca dehşete düşer. Bombayı koyan Nazar’ı yakalayan Altay, ondan sert bir şekilde hesap sorar.

Golyat, Yıldırım Projesi’nin intikamını almak için KOD 74’ü devreye sokar ve Amerikan ajanları tarafından yeni görevler Mira’ya teslim edilir. Mira ve Nizam Türkiye’de kaos, kargaşa ve karışıklık çıkarmayı hedefleyen yeni görevlerinden ötürü çok heyecanlanırlar. Nizam sınır ötesi göreve giderken Mira, Türkiye içindeki karışıklığı yönetecektir.

Nizam’ın Türkiye’yi dışarıda zora sokma adına sınır ötesi göreve gittiğini öğrenen Viking ve Sare onun peşine düşerler. Ahmet karışan sokakları teskin etmeye çalışırken Altay da sokak olayları için elinden geleni yapacaktır. Tüm bunlar olurken de Doğan’ın yerini almak isteyen biri vardır.

Yalnız Kurt dizisinin 11. bölümünde ne oldu?

Operasyonları başarısızlıkla sonuçlanan Nizam ve Mira, Vedat ve Karlov’un öldüğünü öğrenirler ve korkuya kapılırlar. Açığa çıkmaları an meselesidir. Bunu engellemek için her şeyi yapacaklardır. Doğan ise bu sonuçtan memnundur.

Ulvi ile Akın için çember daralır. Hem devlet peşlerindedir, hem de onları ortadan kaldırmak isteyen Mira ve Nizam. Nazar’ın ise güvenli bir şekilde ülkeden çıkarılmasına karar verilir. Buna rağmen Nazar kendi planını uygulamaya koyar. Bu plan Mira ve Nizam’ı zor durumda bırakır. Zor durumda kalan Mira, Doğan’dan yardım ister.

Ulvi polisin eline geçer ve bu durum Nizam için büyük bir tehdit oluşturur. Nizam bu kıskaçtan kurtulabilmek için ona yardım edebilecek tek kişi olan Viking’e başvurmak zorunda kalır.

Sare ile yüzleşen Doğan, yaptıkları anlaşma gereği eskisi gibi oyuna devam edeceklerdir. Bu anlaşmanın bozulmaması için ise Ela’yı koz olarak yanında tutar.

Altay’ın sıradaki hedefi ise Nazar’dır. Ülkeden çıkmadan ona ulaşması gerekir ama bu o kadar kolay olmayacaktır. Nazar’ı ortadan kaldırmak içinde yardıma ihtiyacı vardır. Bunun için Doğan’ın kapısını çalar.

Nizam ve Mira açığa çıkmamak için neler yapacaklar? Nazar’ın Türkiye’yi terk etmeden önceki planı ne? Nizam, Viking’ten ne isteyecek? Hem Mira’nın hem de Altay’ın kendisinden yardım istediği Doğan’ın tavrı ne olacak? Altay, Nazar’ın planına engel olabilecek mi?

Yalnız Kurt dizisinin konusu

Yalnız Kurt dizisi, Amerikan Barış Gönüllülerinin Türkiye’ye gelişinden itibaren, yaşanan darbeleri, faili meçhul cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alarak Türkiye’nin yakın tarihini konu alacak.

Yalnız Kurt 15. Bölüm Full İzle

Yalnız Kurt dizisi oyuncuları

Davut Bahadır (Cihan Ünal)
Altay Kurtoğlu ((Hasan Deniz Yaran)
Esra Türkmen (Damla Colbay)
(Murat Han)
(Polat Bilgin)

ATV‘de 6 Mayıs günü yayınlanan Yalnız Kurt dizisinin 15. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Yalnız Kurt 15. Bölüm Full İzle Linki

Kaynak URL